Graft-De Rijp, 31 juli 2014. De opdracht voor de bouw van een brede school in Graft-De Rijp is na aanbesteding toegewezen aan Aannemingsmaatschappij Friso B.V. in Sneek. De aanbesteding vond plaats op 17 juli en werd voorgelegd aan vijf bedrijven geselecteerde aannemersbedrijven. Naast de prijs, waren echter ook de bouwtijd en de kwaliteit van het plan van aanpak bepalend voor de gunning. Wethouder Joop Klukhuhn van Onderwijs “Wij zijn zeer verheugd met dit resultaat. In principe kan de bouw nu uiterlijk 1 september starten. Het is de bedoeling dat de brede school op 1 juli 2015 klaar is, zodat de gebruikers in de zomervakantie kunnen verhuizen.”

De brede school komt te staan op het A-veld van SV De Rijp in het sportcomplex Oosterven. De toekomstige gebruikers zijn de basisscholen de Baanbreker, de Jozefschool en de Tweemaster, Forte Kinderopvang, Bibliotheek Kennemerwaard en het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Definitieve gunning is pas mogelijk na het verstrijken van een termijn van twintig kalenderdagen waarbinnen de overige bedrijven bezwaar kunnen maken.

 



Pin It
Bekeken: 1234x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/