Sint Pancras, 01 augustus 2014. Donderdag rond 20:00 uur is een vrouw gewond geraakt toen ze werd aangereden door een auto. De vrouw reed op haar scooter op de Vronermeerweg richting het zuiden. Bij De Helling reed kreeg zij geen voorrang van een automobilist die vanuit Alkmaar kwam aangereden. Hij zag haar pas veel te laat. De man remde nog wel maar kon een botsing niet voorkomen. De vrouw viel daarbij ook nog hard op de grond. Ze is met in ieder geval een open wond met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. 

De bestuurder van de auto was hevig geschrokken. Hoewel de kruising Vronermeerweg - De Helling goed en overzichtelijk is, gebeuren hier veel ongevallen, vermoedelijk omdat er "voorbij" de medeweggebruikers gekeken wordt. De verkeersanalisten van de politie hebben de zaak in onderzoek. (foto's: DNP.NU)

20140731-StPancras-scooter

20140731-StPancras-scooter2

Pin It
Bekeken: 852x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/