Egmond aan den Hoef, 04 augustus 2014. Vrijdag reed een automobilist in Heerhugowaard een sloot in. Zaterdag was het raak in Schermerhorn. Zondagavond laat reed een automobilist de Hoeverweg in Egmond aan den Hoef af de sloot langs de weg in. Hij raakte hierbij licht gewond.

De bestuurder reed richting Alkmaar en verloor de macht over het stuur in de flauwe bocht nabij het bedrijventerrein in Egmond aan den Hoef. Daarbij kwam hij in de berm terecht, waardoor zijn auto een halve slag draaide, over de kop sloeg en rechtop weer in de sloot belandde. De man kon zelf uit de auto komen, maar moest wel per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht voor zijn lichte verwondingen, aldus het NHD. De auto werd weggetakeld. De rijbaan richting Egmond aan den Hoef was enige tijd afgesloten vanwege de werkzaamheden.

Pin It
Bekeken: 905x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/