Alkmaar, 06 augustus 2014. De rechter heeft dinsdag de vordering van de gemeente Alkmaar in een kortgeding tegen AZ afgewezen. Met die uitspraak kan AZ zich gaan opmaken voor een verhuizing van het trainingscomplex naar Zaanstad. AZ zegt op zijn website ‘’zeer verheugd te zijn met de uitspraak’’. Volgens de rechter heeft AZ zo onomwonden duidelijk gemaakt dat zij niet langer bereid was om met de gemeente door te onderhandelen, dat “verdere onderhandelingen gedoemd zijn te mislukken”. De gemeente Alkmaar zegt in een persverklaring dat het de uitslag van het vonnis nog eens goed gaat bestuderen en zich gaat beraden op de mogelijkheden die het heeft.

Directeur Voetbalzaken van AZ Earnest Stewart stelt dat de club Alkmaar niet helemaal gaat verlaten. “AZ blijft sowieso met het eerste elftal in Alkmaar spelen”, zei Stewart. “De stad blijft onder meer daarom een zeer belangrijke partner voor ons. We hebben elkaar nodig. Hopelijk denkt de gemeente daar net zo over.”

Pin It
Bekeken: 1090x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/