Alkmaar, 06 augustus 2014. Maandagavond hield de politie een 54-jarige man uit Oudkarspel aan op verdenking van het lossen van schoten in een huis aan de Terschellingstraat in Alkmaar.

Rond 21.40 uur kreeg de politie melding vanuit de buurt dat er schoten waren gehoord. Eenmaal aangekomen trof de politie de verdachte aan. Hij zou in het huis, in het bijzijn van familieleden, boos zijn geworden. Daarop had hij een vuurwapen gepakt en in de lucht geschoten. Hierbij raakte niemand gewond.

Bij onderzoek in en om de woning werd een vuurwapen aangetroffen. Agenten namen het wapen in beslag. De verdachte werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie stelt een onderzoek in naar het incident en naar de herkomst van het wapen.

Pin It
Bekeken: 1942x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/