Een fietser is vanavond op de Frieseweg gewond geraakt toen hij ter hoogte van speeltuin de OKB moest uitwijken en in de meters lager gelegen sloot terechtkwam.

Waarom de man moest uitwijken is niet bekend. De man zat met een nat pak aan de lage kant en is met behulp van een hoogwerker van de kant gehaald omdat de hulpverleners het niet verstandig vonden om de man via de liggende ladder naar boven te laten klimmen.

De man raakte enigszins onderkoeld en kreeg een folie omgeslagen. Hij is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. (foto: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 7976x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/