Alkmaar, 08 augustus 2014. IJsbaan de Meent daagt kunstenaars, hobbyisten en graffiti artiesten uit om samen de tijdelijke afscheidingswand te voorzien van decoratie. De enorme wand is geplaatst vanwege de herbouw van sportcomplex de Meent en scheidt de ijsbaan van de nog te bouwen sporthal. Vrijdag 15 augustus tussen 13.00 en 18.00 uur zijn de creatievelingen welkom, alle uitingen zullen in het teken staan van het motto ‘De kunst van het bewegen!’.

Ondanks de verbouwing van de Meent zal de ijsbaan vanaf zaterdag 11 oktober weer gewoon geopend zijn. Om het uitzicht voor de schaatsers aangenamer te maken faciliteert Alkmaar Sport deze creatieve happening. Dit onder het motto ‘de Kunst van het bewegen!’, waarbij alle creatieve uitingen in het teken van sport en bewegen dienen te staan. Het staat de kunstenaars uiteraard vrij om een eigen invulling aan dit thema te geven.

Bezoekers zijn van harte welkom om 15 augustus een kijkje te komen nemen. Wie zelf een bijdrage leveren aan de decoratie van de wand wil geven kan zich aanmelden. Meer informatie op de website van Alkmaar Sport NV.

Pin It
Bekeken: 1658x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/