Alkmaar, 13 augustus 2014. Zaterdag 30 augustus houdt de musicalgroep (14 t/m 21 jaar) van Oberon Theaterproducties audities voor de griezelig mooie en lugubere musical 'Sweeney Todd, The Demon Barber of Fleetstreet', die in De Vest wordt gespeeld op 13 en 14 juni volgend jaar. Dinsdag 26 augustus houdt Oberon audities voor de musical Aladdin voor kinderen van 9 t/m 14 jaar. Deze musical komt op de bühne in theater De Beun in Heiloo op 11 april 2015.

De musical Sweeney Todd gaat over de barbier Benjamin Barker die onder de schuilnaam Sweeney Todd terugkeert naar Londen, na een onterechte gevangenschap in Australië van 15 jaar. Van zijn oude huurbazin Mrs. Lovett krijgt hij zijn oude werkplek weer terug boven haar Vleespasteienwinkel. Zij vertelt Sweeney dat zijn echtgenote zichzelf van het leven heeft beroofd en dat zijn dochter in handen is van rechter Turpin. Het was dezelfde Turpin die Todd valselijk veroordeeld had tot gevangenschap zodat hij zijn vrouw kon veroveren. Todd zweert op wraak. Niet alleen op Turpin maar alle rijke en machtige inwoners en dat komt goed uit voor Mrs. Lovett, want vlees is duur.

Aladdin is een eeuwenoud verhaal waarin de dochter van een Sultan wegloopt, als zij tegen haar wil moet kiezen uit drie prinsen. Jasmine loopt tegen Aladdin aan in een sloppenwijk en de vonk slaat al snel over. Hij vindt een toverlamp met daarin een geest die hem drie wensen gunt. Ondertussen smeedt Jafar, de grootvizier van de Sultan plannen om de troon over te nemen. 

Vanaf september repeteert de musicalgroep (14 t/m 21 jaar) twee keer per week: op de dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 en op zaterdagochtend van 09:30 tot 12:00 uur. De junioren (leeftijd 9 t/m 14 jaar) repeteren enkel op de dinsdagavond van 18:00 tot 19:30.

Aanmelden voor de audities kan via de website van Oberon.


Pin It
Bekeken: 1726x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/