Alkmaar, 14 augustus 2014. Deze week beginnen de scholen in Alkmaar weer. De kinderen van de buitenschoolse opvang van Stichting Kinderopvang Alkmaar (SKOA) hebben tijdens de zomervakantie veel leuke en leerzame activiteiten ondernomen en kunnen weer vol frisse energie het nieuwe schooljaar in.

Het zomerprogramma 2014 van SKOA was gericht op vijf thema’s: sport, natuur, cultuur, muziek en avontuur. Zo waren er vier sportdagen op het terrein van Kolping Boys onder begeleiding van trainers van Alkmaar Sport, raakten de kinderen al trommelend in West-Afrikaanse sferen, was er een echte DJ, repareerden kinderen kapotte spullen met het Repair Café Alkmaar, maakten ze zelf hun eigen kaas en ontdekten ze de prachtige en veelzijdige natuur in en om Alkmaar.

SKOA ziet graag kinderen veel bewegen en buiten zijn. Daarom bood het deze zomer een actief programma aan, waarbij kinderen eropuit trokken om van alles te doen en te ontdekken. Niet alleen leuk maar ook nog eens gezond en leerzaam. Er waren veel enthousiaste reacties. en ook de pedagogisch medewerkers vonden het leuk om kinderen op deze manier in beweging te krijgen.

SKOA is continu bezig met het verbeteren van haar opvang. Flexibele contracten maken het mogelijk om de opvang aansluit te laten sluiten op het werkrooster van de ouders. Ook biedt SKOA vakantieopvang waarbij kinderen zich voor alleen de vakanties kunnen inschrijven. Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de activiteiten voor de kinderen. Daarom is SKOA het hele jaar door bezig met het bedenken van bezigheden die niet alleen leuk zijn, maar die ook te maken hebben met beweging, voeding en de ontwikkeling van kinderen. Meer informatie op de website van SKOA.

Pin It
Bekeken: 1096x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/