Alkmaar, 14 augustus 2014. De Alkmaarse Kaasmarkt zal voor de tweede keer een Haagse editie hebben. Op de eerste dag van het nieuwe parlementaire jaar, dinsdag 2 september, vindt een kaasmarkt plaats op het plein voor het Binnenhof. Politici, bezoekers en bewoners van Den Haag kunnen die dag kennismaken met het typisch Alkmaarse historische schouwspel.

De markt wordt om 11.45 uur op traditionele wijze geopend door het luiden van de kaasbel, ditmaal door voorzitter van de Tweede Kamer, Anouchka van Miltenburg. Iedereen is van harte welkom om dit gratis mee te beleven en het traditionele kaasdragen, keuren en wegen door het oudste kaasdragersgilde ter wereld te aanschouwen. Uiteraard zijn ook onze vaste kaasleveranciers Beemster en Zijerveld Cheese Unlimited van de partij. De markt zal om 15.00 uur worden geëindigd.

Pin It
Bekeken: 1101x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/