Yannick van der Kolk heeft weer stappen gemaakt. Een maand geleden haalde de 16-jarige zoon van de eigenaar van Sportinstituut Tom van der Kolk op een European Cup in Teplice (Tsjechië) een goede 7e plaats in zijn categorie -60 kg. Dit weekend in Berlijn groeide Yannick door naar de medaillestrijd.

Vanwege zijn ranking was Yannick een geplaatste speler en had hij de eerste ronde een vrijloting. De tweede won hij van de Duitser Dorian Weiss Mare met eerst een yuko, daarna een wazari en uiteindelijk ipon. De derde ronde stond Yannick tegenover de Pool Premyslaw Liwin en deze versloeg hij met twee schouderworpen.

In de kwartfinale zou het voor Yannick an der Kolk een zware pot worden tegen de Rus Savelil Bednarski. Hij stond binnen een mum van tijd op drie straffen. Maar toen keerde de strijd, vol gas ging Yannick er overheen. De Rus liep ook twee straffen op, maar de tijd bleek te kort om nog meer te doen tegen de latere winnaar van het zilver.

In de herkansing won Van der Kolk junior respectievelijk van de sterke Kazach Sungat Zhubatkan en Jamoliddin Abdulloev uit Tajikistan. In de strijd om brons moest het talent echter zijn meerdere erkennen in de Brazaliaan Michael Marcelino. Yannick was de beste Nederlander in zijn categorie.

Pin It
Bekeken: 3560x
https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/