Heerhugowaard, 26 augustus 2014. Zaterdag 6 september van 10.00 tot 15.00 uur is er een open dag op de gemeentewerf van Heerhugowaard. Er is te zien wat de gemeente doet op het gebied van reiniging en riolering en hoe de cliënten van Esdégé-Reigersdaal hun dagbesteding daar inrichten. Daarnaast is er van alles te doen voor de kinderen en biedt Esdégé-Reigersdaal kunstobjecten te koop aan. De gemeentewerf van Heerhugowaard ligt aan de Beukenlaan 25. De toegang is gratis.

Medewerkers van de reinigingsdienst demonstreren het materiaal waar ze mee werken. Zo is onder andere te zien hoe de afvalverwerking gaat en hoe het riool onderhouden wordt. Mensen zonder hoogtevrees kunnen mee in de hoogwerker.

Het onderkomen van de gemeentewerf heeft een dubbelfunctie. Cliënten van Esdégé-Reigersdaal werken er in ’t Atelier. Als dagbesteding werken mensen met een verstandelijke handicap. Tijdens de open dag worden de kunstwerken die daar gemaakt worden, verkocht.

Ondertussen vermaken de kinderen zich ook. Ze kunnen zich laten schminken, creatievelingen kunnen er naar hartenlust knutselen en er is een springkussen. De lekkerbekken kunnen genieten van limonade en poffertjes.

Pin It
Bekeken: 1295x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/