Alkmaar, 28 augustus 2014. In de nacht van woensdag op donderdag troffen buurtbewoners rond kwart over drie een brandende auto aan op het parkeerterreintje  van de Jan Willem Frisostraat. Ze belden de brandweer en probeerden de schade zoveel mogelijk te beperken. Eén bewoonster wist haar Fiat naar voren te duwen zodat deze niet meer vlak naast de in vlammen gehulde auto stond. Uiteindelijk moeten toch twee auto's als verloren worden beschouwd, een derde raakte beschadigd.

De laatste tijd heeft Alkmaar regelmatig te maken met brandstichting: vorige week werd brand gesticht bij vishandel Kees van Arenthals, er was een verdachte autobrand bij de Kennemerstraatweg en bij een autobedrijf aan de Waalstraat werd de spuiterij in brand gestoken. De politie doet onderzoek maar heeft (nog) geen signalement of aanhoudingen verricht in deze genoemde zaken. (foto's: DNP.NU / Lorenzo Derksen)

Pin It
Bekeken: 1676x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/