Alkmaar, 30 augustus 2014. Vrijdag hebben leerlingen van basisschool 1e Montessori een bezoekje gebracht aan 500 ouderen in de wijk De Mare. En ze kwamen niet met lege handen, want naast een gezellig praatje brachten de kinderen ook een heerlijk ijsje mee voor de senioren. Na de Rekerhout en bijbehorende aanleunwoningen was verzorgingstehuis Rekerheem aan de beurt. Een groot deel van de bewoners had zich al in de foyer had verzameld en werd onthaald op de muziek van het orkest van muziek atelier Alkmaar. De stemming zat er al vlot in en het uitdelen van de heerlijke chocomomentjes verhoogde de feestvreugde alleen maar.

Het van tevoren met het orkest ingestudeerde ijsjeslied werd ook zeer gewaardeerd. Zowel voor de ouderen als de kinderen was het een bijzondere en leuke ervaring geweest. Het bezoek en het uitdelen van de ijsjes werd mogelijk gemaakt door diverse sociaal betrokken Alkmaarse ondernemers. (foto's: Frans Jong)

Pin It
Bekeken: 2093x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/