Donderdagavond zijn twee mannen van 27 en 22 jaar uit Goes en Yerseke gewond geraakt bij een mishandeling op de Sint Sebastiaanstraat in Alkmaar. Zij liepen rond 23:00 uur met twee vrienden via de Sint Sebastiaanstraat in de richting van de Kanaalkade.

Over de Kanaalkade kwam met hoge snelheid een personenauto aanrijden. De bestuurder draaide de Sint Sebastiaanstraat op. Door de snelheid van de auto hadden de vier mannen geen tijd om opzij te stappen. De bestuurder van de auto stopte, waarna er drie personen uit de auto stapten. Twee van hen liepen op de mannen af.

De man uit Yerseke kreeg een kopstoot, maar liep geen ernstig letsel op. De man uit Goes werd ook mishandeld. Hij was korte tijd buiten bewustzijn en werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Na de mishandeling stapten de mannen weer in de auto en reden met hoge snelheid weg. De politie is op zoek naar personen die getuige zijn geweest van de mishandeling. De daders zijn drie blanke mannen, waarvan er een gekleed ging in een vestje van de Hells Angels. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Alkmaar via 0900-8844 of te bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 4079x
https://www.malkelapagading.com/situs-slot-mahjong/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://dorsekgacor.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/usaklub-slot.html https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/