De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die donderdagmiddag plaatsvond op het Scharloo in Hoorn. Het slachtoffer was afkomstig uit Heiloo. Ook wil de politie graag in contact komen met een nog onbekend slachtoffer van dezelfde dader.

Donderdagmiddag om 13:10 uur liep een 63-jarige man uit Heiloo vanaf de Dubbele Buurt in Hoorn richting het station. Op het Scharloo kruiste hij het pad van een fietser die in hem voorbijgaan het slachtoffer hard in zijn gezicht stompte. Het slachtoffer viel op de grond en raakte enige tijd buiten bewustzijn. De dader fietste door.

Een getuige zag de mishandeling gebeuren en volgde de dader. Hij zag dat de dader ter hoogte van de Grote Noord een oudere dame in het voorbijgaan sloeg. Uiteindelijk raakte de getuige de dader kwijt bij het Koepoortsplein.

De verdachte is een man met een donkere huidskleur. Hij had een lengte tussen de 1 meter 65 en 1 meter 70, had kort kroeshaar en droeg donkere kleding met opvallende witte strepen over de breedte de capuchon. Hij fietste op een oude opoefiets.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Pin It