Alkmaar, 11 september 2014. Dit jaar is het voor de 60ste keer Kinderboekenweek. En dat wordt gevierd bij Bibliotheek Kennemerwaard. Het thema is 'Feest! Lang zal je lezen!' en dat betekent workshops, voorstellingen, taartjes maken en gratis lid worden van de bibliotheek. Tijdens de hele maand oktober kun kinderen gratis lid worden van de bibliotheek en krijgen daarbij een bioscoopkaartje. Ouders krijgen als ze zich meteen ook inschrijven de eerste 3 maanden van het jaarabonnement gratis.

In Bibliotheek Kennemerwaard is tijdens de Kinderboekenweek van alles beleven en te doen. Woensdag 1 oktober start de Kinderboekenweek 2014, maar kinderen kunnen sinds woensdag al meehelpen om de langste, leukste en mooiste feestslinger ooit te maken.

Tijdens de Week kunnen kinderen in de bibliotheek van alles maken, zoals taartjes een feestmachine of een feestelijk liedje. Toegang is telkens gratis. Voor de workshop liedjes maken is aanmelding vooraf nodig, voor de andere niet, maar wordt het wel aangeraden.

'Stapper' is een theatervoorstelling van Unieke Zaken en gaat over een bijzonder ventje dat de wijde wereld intrekt om erachter te komen wie hij is. Twee spelers en een muzikant brengen deze zoektocht op beeldende en muzikale wijze tot leven. Soms grappig, soms spannend, maar vooral ontwapenend. Het decor is een enorme rok vol verrassingen. Ook hier is het vol = vol. De voorstelling wordt woensdag 8 oktober om 14.30 uur in Heerhugowaard Centrum gegeven en zaterdag 11 oktober om 14.30 uur in Alkmaar Centrum. Door sponsoring van de Rabobank is deze voorstelling gratis te bezoeken. 

Samba Salad is een feestelijk concertprogramma voor iedereen vanaf 3 jaar. Het programma zit vol muziek en bevat theaterpret over herkenbare perikelen zoals: leren veters strikken, verdwalen en natuurlijk fietsen zonder zijwieltjes. Kinderen maken kennis met Braziliaanse, Caribische en Spaanse muziekstijlen, met innemende, spannende en grappige liedteksten. De voorstelling is zondag 12 oktober om 14.00 uur in de bibliotheek van Alkmaar. Toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig, maar wees op tijd.

 

Pin It
Bekeken: 902x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/