Zondagavond vond de 24ste editie van het prestigieuze Coiffure Award gala plaats in Studio21 te Hilversum. Het was een avond vol haarmode op topniveau waarbij veel klinkende bekendheden uit mode en media aanwezig waren om het nationale talent in hairstyling te eren. In totaal werden 14 ‘haar Oscars’ uitgereikt, onder leiding van presentator Humberto Tan.

Pro-Solo uit Alkmaar ontving dit jaar weer een aantal van de felbegeerde awards; Lisette Veldink voor herenkapsels Regio Noord en het hele Pro-Solo team de Team Award.

Het juryrapport voor Lisette Veldink: “Creatief en gewaagd concept. Gebruik van mooi subtiele en gedurfde texturen. De juiste styling zorgt voor een mannelijke collectie.” Over Pro-Solo zei de jury: “Kleur, coupe en styling zijn in alle collecties in balans en zorgen voor een prachtig totaalbeeld. Het gehele team laat optimale creativiteit en pure vakmanschap zien.”

De avond werd opgeluisterd door onder andere Ruth Jacott en diverse presentaties van haarmode. Meer over de avond is te zien op Coiffureaward.nl.
(foto: Jeroen Snijders).

Pin It
Bekeken: 3978x