Alkmaar, 18 september 2014. Woensdag 15 oktober organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) een leuke activiteit in de herfstvakantie: het Speel je Wijs-festival. Allerlei partners doen mee, zoals de Spelotheek de Speelboeg, Mama’s Club Alkmaar, Kinderkookcafé Alkmaar en Humanitas. Ouders en kinderen zijn van harte welkom op deze gratis bijeenkomst. Het CJG zorgt voor een drankje en een hapje.

Kinderen kunnen er naar hartenlust spelen, is er informatie over spelen en opvoeden verkrijgbaar en er zijn gratis workshops, zoals Muziekplezier van nul tot vier (aanvang 14.15 uur en 15.15 uur), Ouder & kind yoga voor (groot)ouders en kinderen tussen 2 en 6 jaar (aanvang 14.15 uur en 15.00 uur) en het Kinder Tablet Café voor kinderen tot 6 jaar en hun ouders (aanvang 15.00 uur). Er zijn ook doorlopende activiteiten, te weten ‘Wat hoor ik’, een geluidenspel voor de kleintjes, kennismaken met het muziekinstrument cello (vanaf 6 jaar), gezonde hapjes maken en voorlezen. Daarnaast wordt er ook voorgelezen en kunnen kinderen zich laten schminken.

Het festival duurt van 14.00 tot 16.00 uur en vindt plaats in wijkcentrum Mare Nostrum, Arubastraat 2. Meer informatie op de website van het CJG of de Facebookpagina. Voor de workshop Ouder & kind yoga wordt men verzocht zich vooraf aanmelden.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is de plek waar (aanstaande) ouders, opvoeders, jongeren en professionals terecht kunnen voor vragen over opvoeden en opgroeien. Naast de locatie van het CJG in de Mare Nostrum zijn er locaties in Oost (Merwedestraat 4) en in Zuid (van Alphenstraat 9).

20140918 speel je wijs festival

Pin It
Bekeken: 1507x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/