De bemanningsleden van de onderzeeboot Zr. Ms. Walrus hebben de laatste maanden acties gevoerd voor Stichting Michael-Wings. Dinsdagmiddag zijn leden van de stichting op uitnodiging van de Koninklijke Marine afgereisd naar de Walrus. Daar kregen ambassadeurs Owen Laponder en Koen Verweij uit handen van initiatiefnemers Rob Wirtz en Jordy van de Mheem de cheque met de mooie opbrengst van €2304 overhandigd.

Daarna volgde een rondleiding aan boord van de onderzeeboot en om een kijkje te nemen in de wereld van deze fantastische bemanning, onder water.

Rob Wirtz, Lisa Weterkamp, André van Viersen, en Sjors ter Veen namen in januari deel aan de 43e PWN Egmond Halve Marathon en lieten zich sponsoren door hun collega’s. Daarnaast zijn aan boord van de Walrus diverse ludieke kavels geveild om nog meer in te zamelen.

Stichting Michael-Wings zet zich in om langdurig zieke kinderen in zorginstellingen toegang tot het internet te geven, middels hygiënische laptops en internet, mocht dit nog niet aanwezig zijn. Zo kunnen zij contact met de buitenwereld houden en wordt hun verblijf een stuk aangenamer.

Pin It
Bekeken: 2943x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/