Vrijdag 15 mei om 10.00 uur wordt de kaasmarkt officieel geopend door de directie van Cofely Energy Solutions Nederland. De heer Bart-Jan Freriks, directeur van Cofely Energy Solutions, luidt de bel op uitnodiging van wethouder Duurzaamheid Jan Nagengast (CDA) en onder toeziend oog van zijn collega’s Carlo Binken en Herman Visser van Cofely.

Cofely is een bedrijf dat wereldwijd opereert en innovatieve, state-of-the-art oplossingen in de werktuigbouw, elektrotechniek en automatisering levert voor de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt. Ook voor gemeente Alkmaar doen zij veel werkzaamheden.

Cofely voert voor de gemeente onder andere preventief en correctief onderhoud uit aan de werktuigbouwkundige installaties van het Stadskantoor, Stadhuis, Centrum voor Kunst en Erfgoed, Brandweerkazerne en het Regionaal Archief Alkmaar. Ook is Cofely actief bij het verduurzamen van de gemeentelijke gebouwen.

Cofely is onderdeel van een projectteam dat werkt aan The Green Quest, een wedstrijd waarbij Nederlandse ambassadeurs ‘groene’ adviezen geven aan organisaties. Het droeg bij aan het eerste CO2-neutrale bankkantoor van Nederland, namelijk het Alkmaarse ABN AMRO kantoor.

Pin It
Bekeken: 3596x