Van Zwienen Autobedrijven B.V. heeft woensdag in aanwezigheid van burgemeester Bruinooge een cheque van €5.000 aan ‘t Praethuys overhandigd.

In maart verrichtte Piet Bruinooge de opening van het nieuwe pand van Van Zwienen aan de Helderseweg. De bedrijfsleiding vroeg de burgemeester toen of hij een goed doel wist voor een gift ter gelegenheid van de feestelijke opening. De burgervader stelde direct ’t Praethuys voor.

Burgemeester Bruinooge: “Maatschappelijk ondernemen stimuleren we als college van harte. Het is mooi dat ik als burgemeester bedrijven en goede doelen op deze manier aan elkaar kan verbinden. 't Praethuys is een heel bijzonder goed doel”.

't Praethuys zet zich met zo'n 70 vrijwilligers in voor het welzijn van een ieder die met kanker te maken heeft. Iedereen is welkom voor een praatje, voorlichting, een activiteit, contact met lotgenoten of een moment van bezinning. In 't Praethuys kunnen patiënten en hun naasten inspiratie opdoen, zodat ze mettertijd de draad van hun leven weer op kunnen pakken.

Pin It
Bekeken: 4169x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/