Zondag 31 mei van 13.00 tot 17.00 uur is het veld bij de muzieknis in de Alkmaarder Hout omgetoverd tot de 'place to be' voor kinderen van 2 tot 9 jaar. De Hout op Stelten vindt voor het vierde jaar op een rij plaats. Dit jaar met zonnige vrolijke optredens en activiteiten die bezoekers en bezoekertjes alvast een vleugje vakantiegevoel bezorgen.

Het festival wordt georganiseerd door Cultuurpark de Hout en gepresenteerd door Herman Jager. De toegang is zoals altijd gratis. Meer informatie is te vinden op Cultuurparkdehout.nl.

De Hout op Stelten wordt om 13.00 uur geopend door een aantal talentvolle muzikanten van 8 tot 12 jaar.  Om 14:15 uur geeft Solid Ground  een vette (mee)dansvoorstelling Om 15:15 uur is er live klassieke muziek. ‘Een viool voor Boeffie’ is een luister-, kijk-, en meespeelervaring. Daarna volgt de uitsmijter van vandaag ‘Op vakantie met Dirk Scheele’, met Scheele, bekend van Nickelodeon.

Er is nog veel meer te beleven (ook als het regent) en er is van alles te snoepen. Meer informatie op Cultuurparkdehout.nl.

 

Pin It