De NCPN in Heiloo wil opnieuw een onderzoek naar de verkeerseffecten van de aansluitingsweg op de A9. Zo meldt het NHD.

Aangezien er sprake is van eventuele verkeersremmende maatregelen op de Kanaalweg wil de partij weten wat voor consequenties dit geeft wanneer de afslag er niet komt.

Dit zou een obstakel kunnen zijn voor hulpdiensten en extra kosten met zich mee brengen. Pas als het onderzoek is afgerond kan er sprake zijn van verdere besluitvorming en het realiseren van de afslag, vindt de NCPN.

Pin It
Bekeken: 3688x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/