Alkmaar, 06 oktober 2014. Donderdag 9 oktober om 16.00 uur feliciteert burgemeester Piet Bruinooge Kevin Wester op het stadhuis aan de Langestraat. Kevin is een verstandelijk beperkte wielrenner die tijdens de Special Olympics in Antwerpen twee keer goud (op de 10 en de 40 kilometer) won en een keer zilver (op de 25 kilometer).

Kevin Wester (21) laten zijn beperking hem er niet van weerhouden fanatiek te sporten. De Alkmaarder is één van de vier Nederlandse wielrenners in de wielrenploeg van Team NL. Kevin deed in september mee aan de European Special Olympics in Antwerpen. Dit zijn een soort van Olympische Spelen voor mensen met een verstandelijke beperking op Europees niveau. Vanuit Nederland namen 39 sporters deel in de sporten atletiek, judo, tafeltennis, voetbal, wielrennen en zwemmen. 

(bron foto's: Wielervereniging-NH)

20141006 kevin wester

Pin It
Bekeken: 1080x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/