Alkmaar, 10 oktober 2014. Een bijzonder geval van 'Van kwaad tot erger'. In de nacht van woensdag op donderdag, rond 1.00 uur, hielden agenten een 37-jarige man uit Alkmaar staande aan het Zeglis, omdat hij geen gordel droeg. Zij kregen het vermoeden dat de bestuurder gedronken had en lieten hem een blaastest ondergaan. De man blies een A'tje, wat inhoudt dat de man meer dan toegestaan had gedronken. Toen de agenten de bestuurder vertelden dat hij mee moest naar het bureau, verzette de man zich en rende weg. Na een korte achtervolging kon de verdachte worden aangehouden op de Ruijterstraat. Een agent heeft zich genoodzaakt gevoeld pepperspray te gebruiken, omdat de man zich verzette tegen zijn aanhouding.

Op het politiebureau bleek dat de man een alcoholpromillage van 0,8 had. Het maximum is 0,5 en 0,2 voor beginnend bestuurders.

Pin It
Bekeken: 1741x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/