Alkmaar/ Amsterdam, 10 oktober 2014. Zondagochtend rond 11.00 uur heeft de politie een 35-jarige man aangehouden voor diefstal van een fiets. De man had de fiets gestolen bij Station Alkmaar en in de trein naar Amsterdam Centraal meegenomen. Middels een melding wist de  Amsterdamse politie dat de man zich in de trein bevond en kon hij in de hoofdstad worden aangehouden. In de tas van de verdachte vonden agenten een scherpe kniptang.

Tijdens het verhoor bekende de man naast deze diefstal nog eens 56 andere fietsendiefstallen. Hij zou vanaf augustus dit jaar fietsen hebben gestolen op de stations van Alkmaar, Anna Paulowna, Schagen en Den Helder. Van de 56 zijn 35 aangiften bekend bij de politie.

Politie verzoekt slachtoffers van fietsendiefstal, met name op bovengenoemde stations, in de periode vanaf augustus 2014, alsnog aangifte te doen.

Pin It
Bekeken: 1132x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/