Alkmaar, 12 oktober 2014. Zaterdagavond is een man in zijn huis aan de Bloemstraat beroofd. Rond 10:45 uur kwam een jonge vrouw aan de deur die aangaf in zware problemen te zitten en geld nodig te hebben. De man besloot het meisje te helpen en liep samen met haar naar de pinautomaat. Het lukte de man echter niet om geld te pinnen waarop beiden terug liepen naar het huis van de hulpvaardige man. Daar aangekomen kwam er, toen hij de voordeur wilde openen, een man achter hem staan die hem dwong naar binnen te gaan. Eenmaal binnen kwamen ook de jonge vrouw én nog een andere man het huis binnen en eisten geld. Het slachtoffer verklaarde geen geld te hebben, waarop de mannen elektronica uit de woning hebben gepakt en vertrokken.

De politie is op zoek getuigen van deze beroving. De eerste man is licht getint, rond de 20 jaar en 1,80 meter lang, met een smal en mager postuur. Hij heeft lange dreadlocks, een getrimde baard, bakkenbaarden en bruine ogen, droeg een grijs vest en had een ring om zijn rechterhand. De tweede man heeft ook een getinte huid en is 1.85 meter lang, heeft half lange dreadlocks en een breed postuur. Deze man droeg een rood trainingsvest, een donkere trainingbroek en lichte sportschoenen. Het meisje heeft een bleek gezicht, is rond de 1,65 meter lang en heeft een fors postuur en lang donker golvend haar. Zij droeg een zwarte legging, een wit shirt en een zwart colbert jasje.

Wie iets gezien heeft of meer weet wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem: 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 1278x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/