Alkmaar/Rotterdam, 13 oktober 2014. Argos is een strategische samenwerking aangegaan met Van Kessel Olie en het in Alkmaar en omgeving gevestigde GP Groot. De doelstelling is een gezamenlijke uitbreiding van het Argos tankstation- en tankpasnetwerk in Nederland. 

De geïntensiveerde samenwerking met de branded resellers is een logische stap vooruit, nadat al geruime tijd samengewerkt wordt op het gebied van smeermiddelen. Bedrijfsmanager Pieter Talsma aan. “De samenwerking met Argos is fris en ondernemend. Dat past bij ons. Bovendien geloven wij in de groei van het merk Argos in Nederland.”

Argos is een van de grootste, onafhankelijke spelers op de West-Europese olie- en energiemarkt, met ruim 650 medewerkers, werkzaam in meer dan 25 landen. GP Groot is al bijna 100 jaar actief onder andere als leverancier van brandstoffen en smeermiddelen in de zakelijke markt en exploitant van tankstations. Daarnaast is GP Groot actief op de werkterreinen inzameling en recycling en infra en engineering. Het bedrijf is uitgegroeid tot een bedrijvengroep die opereert in Noord-Holland en Noord-Nederland, met bij elkaar meer dan 700 medewerkers.

 

Pin It
Bekeken: 1699x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/