Alkmaar, 14 oktober 2014. Vrijdag 12 december is het weer zover. Dan zullen tientallen vrijwilligers de onderscheiding ‘Held van Alkmaar’ ontvangen.

Vanaf woensdag 15 oktober is de aanmelding voor de Helden geopend. Voor het derde achtereenvolgende jaar kunnen inwoners en organisaties van Alkmaar een vrijwilliger nomineren voor de onderscheiding ‘Held van Alkmaar’. Op 19 november sluit de periode voor de aanmeldingen.

Op vrijdagmiddag 12 december ontvangen vrijwilligers dan de speciaal voor de Helden ontworpen medaille uit handen van wethouder Anjo van de Ven. In het bijbehorende certificaat staat voor elke Held persoonlijk vermeld, waarom hij of zij de onderscheiding ontvangt. Dit alles gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst georganiseerd door VCRA.

Kijk voor meer informatie op de website van VCRA.

Pin It
Bekeken: 1303x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/