Alkmaar, 15 oktober 2014. BLiTS! betekent lekker struinen over hét lifestyle evenement van Alkmaar, en dat met (h)eerlijk eten en een fijn muziekje op de achtergrond. Fashion, interieur, accessoires, gezond leven, vintage en veel meer in een relaxte festivalsfeer. Het is allemaal te vinden tijdens BLiTS op 9 november in Hal25.

Dat duurzaamheid leuk is te ervaren op dit hippe evenement. BLiTS is een mix van vele soorten diensten en producten op het gebied van kunst, cultuur, sport & health, kids stuff, kleding en accessiores, (h)eerlijk eten en drinken, beauty en muziek. BLiTS is een live magazine met een festivalsfeer.

Ondernemende creatievelingen en (groot)Alkmaarse (aanstormende)talenten presenteren zichzelf tijdens het evenement en bieden de bezoeker een inspirerende dag.

Entree is € 3,50, toegang is gratis voor kinderen tot 12 jaar. BLiTS vindt plaats van 13.00 uur tot 20.00 uur. Volg BLiTS op Facebook voor meer informatie of ga naar de website.

 20141015 blits event

Pin It
Bekeken: 1372x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/