Alkmaar, 15 oktober 2014. Op zaterdag 4 oktober 2014 werden tijden de Open Archiefdag de monumentendagprijzen door Wethouder Van de Ven. De prijs voor het monumentenselfie ging naar Corry Winkel. De winnares schoot een zwart-wit foto van een glas-in-loodraam in het stadhuis. Hiermee won Corry een smartphonehoesje naar eigen ontwerp.

Op de monumentendag konden bezoekers de tijdmachine in het Huys van Aagje testen. Op facebook kon men vervolgens zijn ervaring posten. De post van Florine van de Does was goed voor de meeste likes. En hiermee sleepte Florine een torendiner voor vier personen in de wacht bij de Heeren van Sonoy.

Achter de schermen testten leerlingen van het Petrus Canisius College Alkmaar een speurtochtapp. De gedeelde prijs ging naar Jelle van den Aakster uit klas 2X 1 èn Jelmar Tuinman uit klas 2X 2. Jelle en Jelmar delen hun torendiner bij de Heeren van Sonoy voor vier personen.

De prijswinnaars zijn daarnaast uitgeroepen tot ambassadeurs van Alkmaars erfgoed. Hiervoor kregen Corry, Florine, Jelle en Jelmar een paraplu met de logo’s van de drie pijlers van de erfgoed promotie: Huys van Aagje, Land van Leeghwater en de Open Monumentendag. Deze paraplu is ook uitgereikt aan alle vrijwilligers van de Open Monumentendag.

Pin It
Bekeken: 1190x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/