Alkmaar, 15 oktober 2014. Ter gelegenheid van de Maand van de Geschiedenis met als thema Vriend en Vijand organiseert Bibliotheek Kennemerwaard dinsdag 28 oktober een rondleiding in het Verzetsmuseum in Amsterdam.

De door het Historisch Nieuwsblad bekroonde tentoonstelling gaat over het Nederlandse verzet tegen de bezetting door nazi-Duitsland (1940 – 1945). Authentieke voorwerpen, foto’s en documenten, film- en geluidsfragmenten vertellen de geschiedenis van mensen in oorlogstijd. Verhalen zijn te zien, horen en te lezen over het uitzonderlijke en het alledaagse.

De rondleiding vindt dinsdag 28 oktober plaats van 11.00 tot 12.30 uur. Toegang bedraagt € 6,50 voor de rondleiding, dit is exclusief toegang tot het museum (gratis met Museumjaarkaart). Vervoer op eigen gelegenheid. Adres van het Verzetsmuseum is Plantage Kerklaan 61, Amsterdam. Aanmelden kan bij de klantenservice in de bibliotheek in Heerhugowaard tijdens openingsuren. Reserveren kan op telefoonnummer 072 – 576 48 00 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 1327x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/