Koedijk, 16 oktober 2014. Op 21 en 22 november geeft Pop-en Showkoor Heartbeat uit Koedijk weer een prachtige show. In Dorpshuis de Geist in St. Pancras kan men genieten van 22 enthousiaste vrouwen die, onder leiding van dirigent Olaf van Rijn, een heerlijk pop-repertoire ten gehore zullen brengen. De toepaselijke titel van de show is: 'Real Life, Live'.

De nummers in de show gaan over prille liefde, kattenkwaad (en meer!), de grote liefde in je leven, moederschap en ouder worden. Theaterdocent Hanneke Vries van Artiance heeft ervoor gezorgd dat er veel ruimte is voor vrolijkheid en lekkere dansnummers. Waar al deze vrouwen elkaar ontmoeten in verschillende fases van hun leven wordt nog even geheim gehouden, maar het belooft een boeiend muzikaal verhaal te zijn, begeleid door de live band. Nog een extraatje: op zaterdagavond wordt afgesloten met een gezellig 'bal' na, verzorgd door DJ Erik.

De optredens vrijdag 21 en zaterdag 22 november 2014 beginnen om 20.00 uur in de Geist, Vinkenlaan 7 te Sint Pancras (zaal open om 19.30 uur). Kaarten kosten 12,50 eur en zijn te bestellen via de website van Heartbeat Koedijk. Kaarten, mits nog voorradig, ook te koop aan de zaal.

Heartbeat heeft overigens nog plaats voor enkele nieuwe leden én is op zoek naar een pianist/ toetsenist. Enthousiaste kandidaten kunnen zich ook melden via de website.

Pin It
Bekeken: 1720x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/