Heerhugowaard, 17 oktober 2014. Een 19-jarig meisje uit Heerhugowaard is in de nacht van maandag op dinsdag, om 00.20 uur, slachtoffer geworden van mishandeling.

Het meisje fietste over het fietspad, dat parallel loopt aan de Oosttangent toen zij twee mannen zag lopen. Ze wilde het tweetal passeren maar de doorgang werd haar belemmerd. Ze kreeg een harde duw waardoor ze op de grond terecht kwam. Een van de mannen pakte een wapen. Toen de mannen gestoord werden door blaffende honden, gingen ze er rennend vandoor in de richting van het zwembad. Het zou gaan om twee licht getinte mannen (vermoedelijk Noord-Afrikaans) tussen de 20 en 25 jaar. Beiden mannen hadden donkere kleding aan en droegen een petje.

De politie heeft buurtonderzoek verricht maar dit heeft nog geen bruikbare getuigenverklaringen opgeleverd. De politie hoopt dat getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken, zich alsnog willen melden. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via: 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 1015x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/