De naam klinkt alsof het om een eeuwenoude traditie gaat, maar toch was de editie van het Rondje Oudorp van zondagmiddag pas de 2e van het hardloopevenement. "De kidsrun is vandaag voor het eerst, die wordt gevolgd door de 5km en de 10 km run" vertelt Sven van Roon.

Niet alleen de organisatie van het sportieve evenement verliep vlekkeloos, ook de weergoden waren de lopers goed gestemd. Zo konden de hardlopers beginnen aan de vijf of de tien kilometer run genietend van zomerse temperaturen. De route van de 10 km begon meteen een 'hellingproef' in het tunneltje onder de Nollenweg door, daarna maakte de groep een rondje richting industrieterrein Beverkoog. Nadat het tunneltje voor de tweede keer was bedwongen  trok de groep de Oudorperpolder in om vervolgens via het zuiden van Oudorp de weg terug in te zetten. 

Na afloop ontving iedere loper een welverdiende medaille voor de gelopen afstand, de kinderen kregen er nog een lekker stukje fruit en limonade bij.

Pin It
Bekeken: 4671x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/