Heerhugowaard, 22 oktober 2014. Op 19 en 20 december organiseert Cool kunst en cultuur voor de vierde keer het BoNoZeKa Festival, een tweedaags bandjesfestival in Heerhugowaard. De inschrijving is nu geopend voor alle bands die willen optreden tijdens dit festival. De naam van het festival verwijst naar ‘boven het Noordzeekanaal’. Alle bands, beginnend of gevorderd, van ‘boven het Noordzeekanaal’ zijn welkom om hun muzikale bijdrage te leveren aan het BoNoZeKa Festival. Enige voorwaarde is dat de bands voornamelijk eigen werk spelen.

Tijdens het tweedaagse festival wordt in alle hoeken en gaten van Cool opgetreden. Natuurlijk in de theaterzaal, maar ook in het café en zelfs het atelier. Cool kan zo ruimte bieden aan zeker veertig bands. Het BoNoZeKa Festival is een laagdrempelig festival. Er zijn geen strenge selectiecriteria, om zo tegengeluid te bieden aan allerlei wedstrijden waarbij wel strenge eisen worden gesteld. Het voornaamste doel van het festival is het bieden van een podium aan bands.

Beide avonden wordt het festival afgesloten door een opkomende band. Vorig jaar viel de eer te beurt aan de inmiddels landelijk bekende Jett Rebel. Dit jaar zal de vrijdagavond worden afgesloten door Afterpartees. Op zaterdag is Taymir de afsluitende band met hun authentieke pop songs in de beattraditie van de 60's.

Wie in een band speelt en boven het Noordzeekanaal woont, kan zich voor 23 november aanmelden via het inschrijfformulier op de website van Cool

Pin It
Bekeken: 1755x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/