Alkmaar, 23 oktober 2014. Ruim 500 examenkandidaten die bij het ROC Horizon College een examen Cambridge Engels hebben afgelegd hebben dinsdagavond hun felbegeerde certificaat ontvangen. Het is een recordaantal geslaagden en de belangstelling voor deze Cambridge examens groeit nog altijd. De kandidaten zijn onder andere leerlingen van middelbare scholen en roc’s in de regio. Ook veel volwassenen volgen een cursus Cambridge Engels bij het Horizon College.

De uitreiking van de certificaten was dit jaar een bijzondere aangelegenheid. De Britse consul, John Cameron Webb, reikte de certificaten uit en twee prominente afgevaardigden van de organisatie Cambridge Engels waren bij de ceremonie aanwezig. De laatste twee waren nooit eerder bij een uitreiking in Nederland.

Het ROC Horizon College biedt sinds 2000 examens en cursussen Cambridge Engels aan op de locaties Alkmaar en Hoorn. Er zijn ook veel jongeren die de cursus op de middelbare school volgen en bij het Horizon College examen doen. Sinds april 2014 is het Horizon College de enige school in Nederland die als erkend en onafhankelijk Cambridge Exams Centre opereert. De school leidt examinatoren op en valt rechtstreeks onder de Cambridge University. De focus ligt op effectief communiceren in het Engels. Taalvaardigheden als spreken, luisteren, lezen en schrijven worden getoetst.

Tijdens de feestelijke ceremonie verzorgden mbo-leerlingen van de afdeling Horeca als examenproject een high tea. De Engelse actrice Polly Perkins vertolkte de rol van Queen Elizabeth en DJ Miles draaide Britse muziek. Naast de ruim 500 examenkandidaten kwamen ook veel familieleden naar de ceremonie.

 

Pin It
Bekeken: 1210x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/