Op vrijdag 29 mei om 10.00 uur is de kaasmarkt geopend door foodbloggers Pauline Weuring, Sabine Koning en Brenda Hoff. Zij zijn de auteurs van de foodblogs op uitpaulineskeuken.nl, ohmyfoodness.nl en brendakookt.nl en zijn allen spraakmakende foodbloggers van dit moment. Zij luiden de bel op uitnodiging van kaasproducent CONO Kaasmakers.

De aanleiding om de bloggers uit te nodigen voor de opening van de kaasmarkt is dat foodbloggers een steeds belangrijkere plaats innemen in de journalistiek en ontwikkelingen op het gebied van culinaire ontwikkelingen en trends.

CONO Kaasmakers, de producent van onder meer Beemsterkaas, heeft naast de huidige locatie de ‘groenste kaasmakerij ter wereld’ gebouwd. In het volledig duurzame gebouw zal kaas worden gemaakt volgens traditionele ambachtelijke processen.

De kaasmakerij, midden in Unesco Werelderfgoed de Beemster Polder, is op dit moment aan het proefdraaien met nieuwe duurzame processen.

Pin It
Bekeken: 4849x
https://ee.itk.ac.id/data/