Zaterdag 13 juni gooit de Telefooncentrale aan de Koelmalaan in Alkmaar in het kader van 'De dag van de Verbinding' de deuren open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in het voormalig PTT Bastion.

Bijna 80 bedrijven presenteren zich die dag aan de bezoekers en organiseren tussen 11.00 uur en 17.00 uur allerhande workshops en presentaties. Ook Alkmaars officiële lokale omroep Alkmaar Centraal is gevestigd in de Telefooncentrale en zal tijdens de Dag van de Verbinding doorlopend live radio en live televisie verzorgen.

Iedereen die graag wil weten hoe live radio en live televisie in zijn werk gaat, hoe de redactie er uit ziet, of vragen heeft over Alkmaar Centraal of de vernieuwde toekomst van lokale omroepen in Nederland is 13 juni van harte welkom op de tweede verdieping.

Pin It
Bekeken: 3895x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/