Na overleg hebben de waterpolodames van DAW besloten niet mee te doen aan de bekercompetitie. De selectie is nog erg krap en de overschrijvingstermijn loopt nog maar tot 1 juni. Wel zullen zij in de 2e bondsklasse uit te komen, waarnaar zij vorig seizoen gepromoveerd zijn.

Het team is alleen niet blij dat men weer reserveteams van een eredivisionisten tegen kan komen. Deze ploegen worden geacht een fair-play regel te hanteren (waar in de praktijk niets van terecht komt volgens het team) en een eigen invalregeling, die niet gelijk is aan de bondsregels. Het team ziet het mixen van verschillende regels als 'competitievervalsing ten top'.

"Dat de bond dit toe laat ten gunste van de eredivisiefederatie is tot daar aan toe, maar mix dit niet", aldus Jan Koekenbier trainer/coach van de damesselectie. "Laat alle eredivisieploegen hun reserveteams in één reserve-eredivisie spelen zonder promotie/ degradatieregeling, want die wordt dan bepaald door de ploegen in de eredivisie. Op deze wijze denk je ook aan de niet- eredivisieverenigingen."

Overigens is bij de heren de mix van standaard- en reserveteams verleden jaar weer afgeschaft.

Pin It
Bekeken: 4163x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/