Donderdag 4 juni gaat de Alkmaarse VVD-fractie een aantal moties indienen tegen het huidige beleid van de gemeente wat betreft AZ. De moties gaan over het bier wat in het stadion geschonken wordt, de aanvangstijd van zogenoemde risicowedstrijden en de beperkingen die bezoekende supporters opgelegd krijgen.

In het AZ-stadion werd eerst bier geschonken met 1,5% alcohol. Dit is afgelopen seizoen verhoogd naar 3%, maar het bier heeft nog steeds niet de 5% van ‘echt’ bier. Dit mag niet omdat gemeente geen terrasvergunning wil afgeven, maar de VVD vindt dat de supporters gewoon echt bier zouden moeten krijgen.

Ook het vervoer van bezoekende supporters zal aan de kaak gesteld worden. Nu mogen supporters alleen in groepen met de auto of met een gehuurde bus naar het AZ-stadion komen. De VVD-fractie vindt echter dat bezoekende supporters zelf zouden moeten kunnen kiezen hoe ze naar het stadion komen.

Verder wil de VVD dat de gemeente minder snel besluit om risicowedstrijden te vervroegen naar 12:30 uur in plaats van de gebruikelijke 14:30 uur. De raadsvergadering op 4 juni begint om 19:30 uur en vindt plaats in de raadzaal in het stadhuis van Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 4441x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/