Het Openbaar Ministerie heeft voormalig WNK-directeur Henk van Eijk een werkstraf opgelegd, en ook moet hij schadevergoeding betalen. Van Eijk had zijn arbeidscontract bij WNK vervalst, hij had er onder andere in gezet dat als hij ontslagen zou worden zijn salaris tot aan zijn pensioen doorbetaald zou krijgen.

Deze ongebruikelijke regeling trok tijdens een grote reorganisatie echter de aandacht, waarop bleek dat het contract vervalst was. Van Eijk werd begin 2014 op non-actief gezet. 

Pin It
Bekeken: 9408x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/