Woensdagavond kregen acht Alkmaarse jongeren het officiële Citytrainer certificaat uitgereikt door hun begeleiders en vertegenwoordigers van de gemeente. Ze staan nu paraat om ingezet te worden bij sportieve activiteiten in hun eigen wijk.

In oktober riep Alkmaar Sport jongeren van 14 tot 21 jaar op zich aan te melden voor de cursus “ik train mijn stad”. Het vindt de betrokkenheid van inwoners belangrijk en er is altijd wel behoefte aan mensen met verstand van zaken. Jongeren weten zelf het best aan welke sportieve activiteiten er behoefte is.

De aspirant Citytrainers volgden zeven theorielessen en een praktijkstage, zoals bij Youth For Christ in de Koedijker Rietschoot. Daarna volgde een eindopdracht. Woensdag gaven zij een presentatie en deelden hun ervaringen. Tot slot mocht iedereen zijn certificaat in ontvangst nemen.

Vanwege het succes en het enthousiasme start na de zomer een nieuw traject. Enthousiaste jongeren van 14 tot 21 jaar met goede ideeën voor sportieve activiteiten in de wijk, stad of bij de vereniging, kunnen zich kunnen zich aanmelden. Meer informatie op Alkmaar.citytrainers.nl.

Pin It
Bekeken: 4796x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/