Wijkvereniging ‘Op de Rails’, die actief is in de Spoorbuurt in Alkmaar, heeft bij de gemeente gevraagd om een handhavingsactie omdat er naar hun mening veel overlast in de wijk voorkwam. In april en mei heeft de gemeente Alkmaar een inventarisatie uitgevoerd in 48 panden in de Spoorbuurt in Alkmaar.

Uit deze inventarisatie is gebleken dat zeventig procent van deze panden illegaal gesplitst is of niet aan alle brandveiligheidseisen voldoet.

Zo is dertig procent van de onderzochte woningen gesplitst in kamers die weer verhuurd worden. De meeste van deze kamers voldeden niet aan de brandveiligheidseisen.

De gemeente gaat binnenkort met de eigenaren van de onderzochte panden afspreken of ze met wat bouwkundige aanpassingen de panden nog geschikt kunnen maken en alsnog een omgevingsvergunning kunnen krijgen.

Pin It
Bekeken: 5037x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/