Zaterdag 30 mei wordt op de Achterdam in Alkmaar een open dag gehouden. Geïnteresseerden kunnen ‘s middags een kijkje nemen in de buurt en binnen in de peeskamers. Ook is het mogelijk om vragen te stellen aan de dames.

Het is overigens de bedoeling dat de zeventig peeskamers de komende jaren geconcentreerd gaan worden in het midden van de straat. Momenteel is er veel leegstand op de Achterdam, mede doordat het aantal ramen sinds 2009 is teruggebracht van 130 naar 69.

De exploitanten van de Achterdam willen zo snel mogelijk de plannen uitvoeren om te voorkomen dat door de grote leegstand uiteindelijk verloedering optreedt. 

De open dag duurt van 12 tot 17 uur. Bezoekers krijgen een plattegrond van de buurt en kunnen in de peeskamers rondkijken en vragen stellen aan een van de prostituees. Er zijn ook twee stands ingericht waarvandaan medewerkers van de gemeentelijke gezondsheidsdienst en de vereniging die opkomt voor de belangen van prostituees, Proud, de bezoekers informatie geven.

Pin It
Bekeken: 3923x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/