Alkmaar, 11 november 2014. De buurt rond de Willem Kalfstraat en de Willem Hedastraat zet zich in om de twee straten aan te passen tot woonerf, met drempels aan het einde van de straten. Ook ziet men graag een oplossing voor het brede voetpad, dat nog wel eens door fietsers gebruikt wordt. Er zijn 193 handtekeningen opgehaald, aldus Dichtbij.nl. Dinsdag (vandaag) worden ze aangeboden aan wethouder Jan Nagengast en zijn bestuursadviseur Bart Oskamp aan.

De meeste buurtbewoners vinden dat er te hard door de Willem Kalfstraat en de Willem Hedastraat gereden wordt en willen graag dat het gebied tot woonerf omgevormd wordt. Er werd al langer gepleit voor aanpassingen, maar recent kwam hier schot in toen Tamara Vermeulen een van de mensen was waarbij aangebeld werd voor de handtekeningenactie bij de wooncomplexen Hoefstaete en Hoevervaart en in de straten zelf. Vermeulen staat tweede op de VVD-lijst en kent de beste weg naar de beste kans van slagen.

Pin It
Bekeken: 1216x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/