Zaterdag werd het Nederlands Kampioenschap Schaken voor E-teams gehouden in De Binding in Zuid-Scharwoude. Het toernooi voor kinderen tot en met 10 jaar is tot stand gekomen door een samenwerking tussen vijf verenigingen uit de regio Alkmaar.

Het samenwerkingsverband noemt zich 'Winterkoning' , De Waagtoren, Opening ’64, SV Heerhugowaard, SV Bergen en Schaakmat zijn onderdeel van Winterkoning. Aanleiding voor het toernooi is het 80 jarig bestaan van Schaakmat. Tijdens het toernooi speelden veertig teams van vier kinderen zeven ronden met per ronde vijftien minuten bedenktijd per persoon.

Uiteindelijk was het de Schaakvereniging Topschaak Brabant dat te sterk bleek voor de andere teams. Zij mochten veertien matchpunten noteren. Dat betekent dat het team alle wedstrijden gewonnen heeft en de titel Nederlands Kampioen mee mag nemen naar Brabant.

Pin It
Bekeken: 4255x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/