Alkmaar, 20 november 2014. De disclaimer bij de laatste prognose meldde het al: " Let op dat er door minimale verschillen nog wel een verschuiving kán plaatsvinden". En dat is precies wat er gebeurde. Donderdagmiddag werden de totalen en de restzetels nog een keer opgeteld, vermenigvuldigd, gedeeld en... verdeeld. En toen bleek dat de Onafhankelijke Partij Alkmaar nog een zetel extra mocht noteren en daarmee op 10 zetels komt. GroenLinks moest er daarentegen één inleveren en komt daarmee op 4 zetels. Ook de bekendmaking van wie er dan op de zetels in de raadszaal mag gaan zitten bracht nieuws.

Op basis van voorkeursstemmen nemen drie mensen de plek in van iemand die eigenlijk hoger op de kieslijst staat: Mohamed Keskin wordt raadslid voor de Pvda, Ezhar Mohamed wordt raadslid voor Leefbaar Alkmaar, en  Gosse Postma heeft een plek veroverd in de CDA fractie. Ook deze uitslagen zijn nog voorlopig, morgen wordt de definitieve uitslag bekend.

20141120 zetelverdeling

Pin It
Bekeken: 1962x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/