Alkmaar, 21 november 2014. Van 25 november tot 19 december zijn in Bibliotheek Oudorp getekende en geschilderde portretten en modellen te zien, gemaakt door cursisten van de Ateliers van Artiance. Modeltekenen is eigenlijk de moeder van alle tekenkunst. Je moet goed observeren en verhoudingen leren zien, daarnaast zijn lijnvoering en het maken van schaduwen belangrijke technieken. Om een levendige expressie in het werk te brengen, worden het juiste kleurgebruik en de werking van het licht behandeld in de cursus.

Model- en portrettekenen is niet gemakkelijk, maar wél heel leerzaam. De uitdaging is, om goed te leren kijken en tekenen wat je ziet in plaats van wat je denkt te weten. 

De expositie is van 25 november tot 19 december te bezoeken in Bibliotheek Kennemerwaard, locatie Oudorp. Meer informatie op de website van Bibliotheek Kennemerwaard.

 

Pin It
Bekeken: 2092x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/